top of page

Vi forhandler mange forskellige modeller og typer af hestetrailere og hestetransportere og vi er sikre på, at vi kan stille alle tilfreds med det meget store sortiment.

 

Tag et kig på et lille udsnit af vores store sortiment og hvis du ikke finder det som du leder efter, så kontakt os 40 25 66 81 for vi finder det i vores sortiment.

 

Vi forhandler bl.a. trailere fra Ifor Williams, Humbaur, Variant og Equitrek. Få evt. tilsendt vores katalog på mail. Udfyld kontaktformularen under fanebladet Kontakt, så hører du fra os. Eller ring til os på 40 25 66 81.

 

Vil du også ha’ en vinder? Ifor Williams HB506 to-hestes trailer er blevet kåret som BEST-IN-TEST, bedste hestetrailer på markedet, af det tyske magasin Cavallo. Traileren koster kun fra kr. 55.900,- Med den robuste alukonstruktion og paraflex undervogn, er vores hestetrailere de mest stabile og komfortable hestetrailere, som sikrer dig og din hest den bedste transport.

 

Vi forhandler også reservedele til alle trailere. Ring hvis du eksempelvis skal have skiftet dine dæk eller forhjulet er slidt.

 

 

 

Hestetrailere og hestetransportere

bottom of page