top of page

Fritidstrailer

 

Vi alle kender det at mangle plads eller have muligheden for at have den ekstra plads der skal til for at få flyttet noget fra A til B. Her kommer vi med en flot og beklemmelig trailerserie indenfor Ifor Williams, men husk at vi forhandler også andre mærker til lige netop det behov som du har brug for og indenfor det budget som du havde tænkt dig at købe trailer for. På nedenstående billeder kan du bl.a. se trailere fra EURO, MARO, Variant og Ifor Williams.

 

Som eksempelvis kan vi tilbyde den seneste tilføjelse til påhaengskøretøjer er uden bremser. Denne trailer er en kompakt og praktisk trailer, og er beregnet til privat brug og lette erhvervskøretøjers opgaver. Hårdere end nogen anden trailer af sin størrelse, er traileren designet og bygget til professionelle standarder. Denne trailer vil give mange års service og vil overleve andre mindre holdbare trailere til rådighed på markedet.

 

Denne trailer tilbyder en fremragende styrke til vægt forhold med en maksimal bruttovægt på 500 kg og en nyttelast starter kl 359 kg. Med indvendige mål 1.02mx 1.53m, kan traileren nemt opbevares i din garage, og vil passe gennem snævrere gateways, der kan vise sig problematisk for en bredere trailere. Traileren kan blive trukket med lethed og dens ekstra dybe sider (0,45 m Dybde) sikrer lastemængde ikke kompromitteres.

 

For regelmæssig ture til spids eller havecenter eller til familien campingferie, hvor bilen pladsen er trang, er det den ideelle trailer til transport af tunge og akavede belastninger, din bil ikke kan styre. Fra skærver, sand og grus (op til 14 standard 25 kg poser ad gangen), at betonplader, pyntede, planter og endda husholdningsapparater. Det er en ideel indledende trailer, der kan trækkes af de fleste biler og varevogne.

 

Med en bagsmæk eller rampe model til rådighed, kan du vælge din trailer, der passer til jobbet eller aktivitet. En rampe mulighed er ideel til læsning hjul udstyr såsom plæneklippere eller trillebøre.

 

Ring til os på 40 25 66 81 og hør nærmere og lad os finde en løsning sammen som du vil være tjent med.

 

 

bottom of page